NL | EN
Orde van Octrooigemachtigden logo Inloggen Lid worden?

Vacatures en stageplaatsen

Op deze pagina vindt u een overzicht van vacatures en stageplaatsen bij bedrijven en octrooibureaus. Heeft u een vacature te melden? Mail dan het secretariaat van de Orde.

Vacatures en stageplaatsen bij bedrijven en octrooibureaus

Juli

- Hoffmann Eitle is op zoek naar een Europees octrooigemachtigde. Voor verdere informatie verwijzen wij u naar bijgevoegde vacature.
- De Vries & Metman is voor de vestiging in Eindhoven op zoek naar een Europees octrooigemachtigde ICT/Elektrotechniek. Voor verdere informatie verwijzen wij u naar bijgevoegde vacature.
- WUR Servicedesk Intellectual Property is op zoek naar een Intellectual Property Manager. Voor verdere informatie verwijzen wij u naar bijgevoegde vacature.
- Bunge Loders Croklaan BV is op zoek naar een (Europees)octrooigemachtigde. Voor verdere informatie verwijzen wij u naar bijgevoegde vacature.

 Juni

- IPecunia is op zoek naar een ervaren Europese en/of Nederlands octrooigemachtigde werktuigbouwkunde, elektrotechniek & fysica. Voor verdere informatie verwijzen wij u naar bijgevoegde vacature.

April

- Dogio Patents is op zoek naar een Europees octrooigemachtigde. Voor verdere informatie verwijzen wij u naar bijgevoegde vacature.