NL | EN
Orde van Octrooigemachtigden logo Inloggen Lid worden?

Agenda

Terug

Meld u aan voor dit evenement.

29
jun

Bedrijfsbezoek Jonge Orde

29 juni 2023


De Jonge Orde, in samenwerking met de octrooigemachtigden van Lely, wil de leden van de Orde van harte uitnodigen voor een bedrijfsbezoek op de prachtige campus van Lely in Maassluis op 29 juni van 13:30 tot 18:00.

Lely is een internationaal familiebedrijf in de agrisector dat dagelijks bezig is met innovatieve oplossingen en gerichte services voor nagenoeg alle werkzaamheden in de koeienstal: van melken tot reinigen. Daarnaast geeft het advies voor het slim inrichten van het melkveebedrijf met gebruik van digitale managementsystemen. De koe staat hierbij centraal.

Innovatie is de ruggengraat van Lely. Bescherming van intellectueel eigendom is onlosmakelijk verbonden met creativiteit en de ontwikkeling van nieuwe ideeën. Lely heeft sinds de oprichting in 1948 een eigen octrooibureau, Octrooibureau Van der Lely, dat alle IE-rechten van Lely beheert en dus ook dit jaar hun 75-jarig jubileum viert!

Tijdens het middagvullende programma is er onder andere een tour door de fabriek, krijgen we de Lely Experience te zien, zijn er presentaties van Lely-werknemers uit de innovatie- en IP-sector en sluiten we de dag af met een door Lely georganiseerde borrel. Lijkt het jou ook leuk om dit unieke kijkje achter de schermen mee te maken? Ga dan snel naar de website van de Orde en log daar in, waarna je je hiervoor kunt aanmelden!


Wanneer

Donderdag 29 juni | 13:30 – 18:00