Vacatures en stageplaatsen

Op deze pagina vindt u een overzicht van vacatures en stageplaatsen bij bedrijven en octrooibureaus. Heeft u een vacature te melden? Mail dan het secretariaat van de Orde.

Vacatures en stageplaatsen bij bedrijven en octrooibureaus

Januari
* AstraZeneca is op zoek naar een octrooigemachtigde. Voor verdere informatie verwijzen wij u naar bijgevoegde vacature

November
* BASF is op zoek naar een Europees octrooigemachtigde. Voor verdere informatie verwijzen wij u naar bijgevoegde vacature.

Oktober

* Tessenderloo Group is op zoek naar een Intellectual Asset Manager. Voor verdere informatie verwijzen wij u naar bijgevoegde vacature.

* Arnold & Siedsma is voor de vestigingsplaats Amsterdam op zoek naar een Trainee Octrooigemachtigde. Voor verdere informatie verwijzen wij u naar bijgevoegde vacature.

* IPecunia Patents is voor de vestigingsplaatsen Sittard/ Eindhoven op zoek naar een Europese en/of Nederlandse octrooigemachtigde met ervaring op mechanisch/elektrisch gebied. Voor verdere informatie verwijzen wij u naar bijgevoegde vacature.

* Algemeen Octrooi- en Merkenbureau is voor de vestigingsplaats Eindhoven op zoek naar een Octrooigemachtigde Elektro in opleiding. Voor verdere informatie verwijzen wij u naar bijgevoegde vacature

* Brochure Patentopolis Seminar Design IP Strategy 24-25 januari 2017