Vacatures en stageplaatsen

Op deze pagina vindt u een overzicht van vacatures en stageplaatsen bij bedrijven en octrooibureaus. Heeft u een vacature te melden? Mail dan het secretariaat van de Orde.

Vacatures en stageplaatsen bij bedrijven en octrooibureaus

Juli
- De Vries & Metman is voor de vestiging Eindhoven op zoek naar twee octrooigemachtigden IO (werktuigbouwkunde en elektrotechniek). Voor verdere informatie verwijzen wij u naar bijgevoegde vacature.

Mei/juni
- TNO is op zoek naar een Octrooigemachtigde. Voor verdere informatie verwijzen wij u naar bijgevoegde vacature.
- Mainstay IP is op zoek naar Nederlands en Europees Octrooigemachtigden. Voor verdere informatie verwijzen wij u naar bijgevoegde vacature.
- Deltapatents is op zoek naar (aankomend)Octrooigemachtigden in de richting electrotechniek, informatica of fysica. Voor verdere informatie verwijzen wij u naar bijgevoegde vacature.
- Deltapatents is voor de vestiging Eindhoven of Leiden op zoek naar een octrooigemachtigde. Voor verdere informatie verwijzen wij u naar bijgevoegde vacature.
- V.O. is voor de vestigingen Amsterdam, Eindhoven, Groningen, Den Bosch en Leuven op zoek naar octrooigemachtigden in opleiding. Voor verdere informatie verwijzen wij u naar bijgevoegde vacature.
- V.O. is voor de vestigingen Eindhoven en Leuven op zoek naar Europees Octrooigemachtigden voor de sectie Chemie. Voor verdere informatie verwijzen wij u naar bijgevoegde vacature.
- V.O. is voor de vestiging Den Bosch op zoek naar Europees Octrooigemachtigden voor de sectie werktuigbouwkunde, Natuurkunde en Elekrotechniek. Voor verdere informatie verwijzen wij u naar bijgevoegde vacature.

 April
- FrieslandCampina is voor de vestiging Wageningen op zoek naar een IP Director designate. Voor verdere informatie verwijzen wij u naar bijgevoegde vacature.
- Inncive gevestigd in Spanje is op zoek naar octrooigemachtigden. Voor verdere informatie verwijzen wij u naar bijgevoegde vacature.
- TomTom is voor de vestiging Amsterdam op zoek naar een Manager, patent engineering. Voor verdere informatie verwijzen wij u naar bijgevoegde vacature.